Източник: ЛамятаОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини

...
Източник: ЛамятаОвен  Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес! Изненади за зодиите, които ценят семейните връзки, кошмари дебнат...

Източник: Ламята

Овен 
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри. 

Телец

Деловата Ви интензивност е очевидно намалена. Сякаш не се интересувате нито от издигане в службата и правене на кариера, нито от опцията да получите материално подучване. Може да прекарате много време в обсъждане на предлагането за промяна на работата или типа на активност. Дори и отговора Ви да бъде негативен, не е изключена опция за съдействие в една или друга форма. Много мощни са позитивните трендове в персоналния Ви живот, а прочувственият декор е удобен. Любимият човек не Ви тормози с нищо, а в неговата компания се чувствате в действителност щастливи. Вероятни са нови запознанства.
 

Близнаци

Денят е удобен за взаимно правене на дълготрайни проекти: доста дълготрайни и доста взаимни. Грубо казано, това значи, къде ще бъдете след пет-десет години, с какво ще се занимавате, какви цели и задания ще имате и по какъв метод ще се развиват Вашите връзки. Дори да не стигнете сега до нищо рационално, най-малко ще си помечтаете.
 

Рак

Днес на Вашия обичан човек ще е много мъчно, да се реши на каквото и да било деяние, та по тази причина ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от значимата крачка. С други думи, неговото благоденствие ще се окаже напълно и изцяло във Вашите ръце. Разпореждайте се с него мъдро.
 

Лъв

Привлекателният външен тип през днешния ден придобива ново значение. Ще Ви притегля всичко, което наподобява добре. Обкръжете се с хубост - това доста ще намали равнището на напрежението. Поставете на видно място букет цветя или запалени ароматизирани свещи. На външния си тип обърнете изключително внимание. Нов детайл от облеклото Ви през днешния ден ще преивлече към Вас огромно внимание, единствено би трябвало да се убедите, че това внимание е положителен подтик. Придайте на своя външен тип малко професионален искра.
 

Дева

Няма такова разбиране, като „ прекомерно късно ”. Ако всичко стартира да се подрежда напълно не по този начин, както бихте желали, постоянно бихте могли да изкажете лично мнение, дори и сега да нямате водеща позиция. Предложете собствен вид за деяние. Ако нещата опират до финанси или бизнес, би трябвало повече да разчитате на своето мнение. Даже и в процеса на деяние да се наложи доста да се постараете, с цел да си икономисате финансите, би трябвало да сте на ясно, че сте на верен път. Не позволявайте никому да Ви дезорганизира.
 

Везни

На представителите на този знак на Зодиака през днешния ден звездите предлагат, да не излизат в прекомерно леко облекло. A когато сте в помещение, рекомендацията е, да се обличате по-семпло, с цел да не давате мотиви за ревнивост от страна на половинката. Имайте поради, че през днешния ден ще е изключително раним и податлив към пресиления. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате дружно.
 

Скорпион

Днес ще се вълнувате съществено за своя обичан човек, тъй като неговото държание ще бъде в действителност непредсказуемо за Вас. Впрочем, не е належащо да се боите за неговото здраве и живот: той е възрастен и разумен човек и просто няма да разреши да му се случи нещо, което би му навредило.
 

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на проницателен и удивителен придружител, към момента не сте подготвени да спрете. Възможно е, дори да сте в въодушевление да проведете един от Вашите прословути обществени дуели, към което Ви тласка Вашето себелюбие, с цел да покажете пред хората на какво сте способни. Ако първоначално Вашият сътрудник гледа на тази обстановка друго, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп причини, оставете го на мира. Нали не желаете да загубите тази борба?
 

Козирог

Денят е обвързван с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на посетители. Имайте поради, че неканените гости ще остант дълго време, тъй че бъдете подготвени да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста мотиви за наслада ще имат Козирозите, ценящи фамилните връзки. Ще ги зарадват вести, отнасящи се до родителите и до по-възрастното потомство. Романтична среща ще остави у Вас извънредно удобно усещане.
 

Водолей

Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и сатова се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.
 

Риби

Предстои Ви да направеите значимо изобретение - колкото по-неочаквано, толкоз по-значително. Ако задачите промени, може да употребявате този ден, с цел да им поставите началото. Сега е оптималния монент, с цел да се заемете с нещо напълно ново, както и да изпитате своите сили на напълно ново занятие. Предизвиквате мощни усеща у хората, които Ви заобикалят, само че те не постоянно са приятни, и по тази причина през днешния ден може да си спечелите и другари, и врагове. Не е желателно да си определяте значими срещи за втората половина на деня. През това време ще е комплицирано, да настоявате на своето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР